Dax för att...

...uppdatera bloggen snart, kanske....

Ska bara mysa färdigt först...


Ibland undrar jag...

...hur det är ställt med kollen hos mig...I går tipsade jag om en tävling som redan var SLUT! Sorry.

Samt att inlägget blev fult...ska bättra mig.

/Å.

Tävla hos Mina Vita Drömmar...

Klicka på bilden för att komma dit!!! Innan den 17/12.


Jag VANN!!!!



Grattis!


Du har vunnit i vår tävling Hemmagjord julklapp. För att vi ska kunna skicka dig vinsten, ett scrapbookskit, behöver vi din adress. Om vi får ditt svar snabbt ska vi kunna skicka vinsten innan jul. Svara med vändande mejl med ditt namn och postadress.

Vänliga hälsningar

Kristina Sjöberg
Redaktör


Kolla i deras vinnarsida:
http://www.viivilla.se/Tavling/Vinnare/Vinnare-scrapbookbox.aspx

/Åsa.



Photoshoptips.

Här kan man lära sig grunderna...helt gratis! Det ska jag göra då jag får tid!!!

http://www.moderskeppet.se/grunderna/

Den här önskar jag mig...



...till Albins rum. Bilden blev lite suddig, men den är så söt. Verkar vara väldigt populär, för den är oftast slut hos alla nätbutiker...Kostar 89 kr hos www.elsashem.se...

Vi får väl se om det blir en julklapp...eller om det blir till våren!?


Tiden går för fort.

Jag hinner inte göra allt som jag vill, ofta blir det bara det jag måste jag hinner med. Men så är det väl med små barn, spec. de som matvägrar och inte sover...vi har ny tid för Albin på Barn på onsdag och med en ny doktor. Hoppas vi kan lösa detta. Mjölkfrikost har vi ialla fall börjat med...vi får se om det gör någon nytta.

I onsdags åt jag lunch med Anna, alltid lika trevligt o mysigt...synd bara att man bara har ca 45-60 minuter på sig innan man måste jäkta iväg till nästa...

Torsdagen började tidigt med luciafirande på dagis, det spöregnade och jag tog inte med mig kamera därför...Men så slutade allt med att de bytte till inomhus...Så utan bilder blev jag!! Men Alva var den sötaste så klart. Sedan var det bara till att kasta sig i bilen för att vaccinera Alva med den 2a o sista sprutan mot "den nya influensan", det gick bra...hon svimmade inte. Enda biverkan blev ont i armen...hon har fortfarande plåstret kvar, jag får inte röra det.

På fredag förmiddag tog jag barnen och vi åkte till min tidigare arbetskamrat och vän (herregud det är 10 år sedan) Anna Hallin i Moliden. Hon bor såååå fint, huset är smakfullt inrett och samtidigt väldigt hemtrevligt. Bra smak har hon Anna. Albin lyckades bara slå sönder EN tomte...jag trodde det skulle bli värre. Fasen, han var överallt-samtidigt! Men vi hann surra lite ändå, sedan bjöd hon på lunch o kaffe. Kameran glömde jag naturligtvis, men på hennes blogg finns en bild på oss:http://annahallin.blogg.se/

Alva som är så hundrädd lyckades bli allderles tokig i Annas hund Manolito, hur fin som helst.

Fredagen avslutades med storfrämmande av Anders och Gunilla samt deras hund Ghino...Glögg och fika o surr om allt mellan himmel o jord. Vi har inte hunnit träffas på evigheter och ändå kan man ha så mycket att tala om. Härligt!


Lördagen var det högtidligt värre...Bruksgodsets Julmarknad!!! Mamma jobbade den dan så vi tog med oss pappa. Tog inte så mycket bilder som jag ville, det var så mycket folk inne att det var svårt att stå still. Ute köpte vi massor av korv med bröd. Hon som står i shalen, den röda (hur stavas det???), med ryggen till är AnnaKarin.


Efter marknaden tog vi vårt pick o pack o drog till Billsta och Familjen Norberg, man kan tycka att det är VI som ska bjuda på mat o så efter det jobbiga de går igenom. Men icke! Bjudna på middag det blev vi istället! Ni får komma till oss nästa gång vi ses, lovar!!!
Vi fick en jättegod köttgryta o mandelpärern...sedan blev det kaffe o päronkonjak.



Sen blev det söndag och då tog min energi slut, mycket beroende på en viss ung herre som inte sover som han ska. Så eg. skulle Maria Ställ kommit hit idag på adventslunch men jag var tvungen att skjuta på den...orkade inte idag, var tvungen att få sova om Abbe somnade...

Men just det ja,,,vi bjöd ju mamma och pappa på middag på söndag eftermiddag oxå...så liiiite hinner man ju på en vecka!!!

Hurra!


Julkort 2009.

I måndags var jag och Linda Edman på Lajbans i stan för att göra lite julkort. 3 timmar var föööör kort tid, men det fick inspirationen att flöda. Det har varit lite torka på den fronten ett tag...

Helena N som jobbar där, tidigare ägare av Scraphuset, är min gamla "fröken". Hon höll i min första Scrapbookingkurs och så även denna.

Det här är årets varianter av mina julkort:







Tack Helena för inspirationen. Nu hoppas jag att mitt bläck till skrivaren kommer i morgon...annars blir det tight att få iväg julkorten som planerat den 16/12.

/Åsa.

Sjön suger....


Har du inte sett Sjön Suger på kanal 9 onsdagar kl. 22.00 så måste du göra ett försök...
har du inte 9an kan du se det på kanal 5 Play...det är fantastiskt!!!

Hjälp till att bekämpa stelkramp hos nyfödda!

...gå in på http://www.pampers.se/sv_SE/Unicef och hjälp till, det behövs bara ett klick!

/Åsa.

I helgen...

..sov Alva över hos Helena för första gången. Det gick hur bra som helst. Alva har ju aldrig sovit ut till 09.00 hemma, men där gick det minsann. Lördagen inleddes med mitt letande efter passande adventsljusstakar till vardagsrumsfönstren, vi hittade hos Clas. Han har mycket han...

Sedan åkte vi till Maria, Johan, Milla o Mandus i Forsån. De håller på att bygga ut...i stora mått...Det blir så bra.  Vi käkade mat från Matcompaniet och drack Blossas Lingonglögg...mycket godare än vanlig glögg. Inte lika söt.



Mycket svårt att få alla barnen i ordning för en bild...



Svårt att få med de vuxna oxå...

Badrummet:


Det ser ut som att man är på hotell...mycket snyggt!!!

Idag har vi varit till Bruksgodset och gjort oss oskyldiga, köpte en liten vit sak som ni får se sedan.

/Åsa.



Shoppingtips!

Köpte ny mascara från Lancome, från Beauty Planet. För bara 129 pix!!! I och för sig så tillkommer frakt, men det blev ändå billigare än i schtaaan...Tipselitipisar.

/Åsa.

RSS 2.0