Stoff & Stil

Beställde lite tyger till barnens rum, ska försöka sy sängkläder. På Stoff & Stil finns det hur mycket tyger som helst...det är bara att handla.

I helgen så arbetar jag, hoppas att det blir en intressant helg. Barnen är på dagis, jag har hela 4 timmar för mig själv. Har lagat lite mat och slappar en stund i soffan, det kan kanske behövas innan helgen, man vet aldrig.

 

Ha en fin helg/Åsa.

Bilder: www.stoffochstil.se


8 år sedan.

Idag för 8 år sedan, den 22/2 2002, gick jag ut min Vidareutbildning i Intensivvård!!!
Ville bara meddela detta ;)...Tiden går för fort....STOPPA TIDEN-nån!


Loftet under konstruktion!

Då vi byggde ut förra året...tänk att det är 1 år sedan byggstart den 1/3, så tillkom ett loft i storleken typ 15m2. I går var Tomas och hämtade material på Byggma för att vi startar upp till veckan med att bygga klart där. Det finns inga väggar eller golv, men jag är redan framme vid tapetsering och annan väggbeklädnad. Stod och kikade igår på Byggma och hittade tapeter från Boråstapeter, New Classic. Det kommer att bli en härlig Lexingtonkänsla däruppe. Lägger med lite bilder som inspirationskälla...


Bilder: www.parcourrier.se
/Åsa.


I brist på energi och ork...

...visar jag ett armband som jag vill ha...Det kommer från Tokyo Jane och finns i många fina färger. Jag vill ha det svarta...så klart!!! Finns just nu i Bellme`s webshop för ynka 99kr.














Bild:www.bellme.se

Mitt bidrag.

Grodans Scrapgarden har en tävling som avslutas på lördag...man kan vinna 20 st cardstock, vilket jag behöver då jag just nu inte har ett enda hemma. Älskar detta kort på Abbe då han spexar framför kameran, typ: "om jag lutar huvudet så här mamma-blir det bra då???"

 

Idag har vi slappat, Alva mår mycket bättre, men har en otäck slemhosta. Det blir dagis för Abbe imorgon. Alva blir hemma. Middagen i dag består av Porterstek och Hasselbackspotatis, längtar tills vi får hugga in...

 

Ses/Å.




Jag fattar ingenting!

Jag skickade ju in mitt bidrag till Scraphusets tävling för januari, det var Layouten med Abbes hand! JAG vann! Helt sjukt kul, nu vill jag bara skapa mer o mer o mer...synd bara att tiden inte räcker till. Vinsten kan hämtas ut på Lajbans och är värd 300 kronor. Jag är sååå nyfiken. Jag har fått blodad tand och vill bara delta i fler tävlingar, så jag sökte på Scrappiz hemsida och det finns HUUUUR mycket som helst! Jag har ju inte följt utvecklingen senaste 2-3 åren, men det har bokstavligen exploderat denna hobby. Kul är det!

Scraphusets hemsida kan ni se vad de har skrivit om mitt bidrag, fiiint!

I kväll höll jag på att surfa runt och hamnade på en sida som heter The 80´s me, tjejen som har sidan gör de mest fantastiska Freebies, som man får ladda ner gratis!!! Kolla in hennes sida genom att klicka på länken.

Annars så började jag ju arbeta på måndag morgon 06.45, skulle ha en "framför datorn dag" för att få lite koll på journalhanteringen som nu är på data via System Cross, men hur det föll sig så hamnade jag i allt möjligt annat...Hjärtstopp bla, men det gick bra! I går hade jag hela dagen planerad innan jag skulle gå på passet kl 14.30, men tji fick jag då Alva hade 38.5 i temp och jätteont i halsen. Hon är fortfarande jättehängig, jag har därför VABat idag(T var hemma igår). Abbe var till dagis i dag, han "äger" stället och stormtrivs! I morgon har vi en ledig dag, och på fredag går jag på ett nattpass. Hoppas att Alva piggar på sig för vi har ju biljetter till Melo på lördagkväll och hon kommer att bli besviken om hon inte får gå...

Sov gott/Å.

RSS 2.0